NL EN FR
 

APPARTEMENT

€125 per nacht voor 2 personen (1 bed)

€25 extra per bijkomende persoon (max. 2 bijkomende personen)

Extra service: gratis baby- of kinderbedje (max. 5 jaar)

 

Een startpakketje met eten & drinken wordt voorzien.

 

Voor langere periodes bezorgen wij u graag een offerte.

 

 

PARKING

€10 per dag in publieke parking om de hoek

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Boekingen zijn pas geldig zodra een vooruitbetaling van 50% van de totale huur is ontvangen.
 2. Vooruitbetalingen via overschrijving.
 3. Bij aankomst dient het restant van de totale huursom en de waarborgsom van €100 cash betaald te worden. U krijgt een factuur voor de betaalde huursom en een ontvangstbewijs voor de waarborg.
 4. Een waarborg wordt gevraagd voor schade aan het appartement en toebehoren en/of verlies van sleutels.  Deze waarborgsom wordt bij vertrek en de overhandiging van de sleutels terug gegeven indien er geen schade / verlies werd vastgesteld.
 5. Bij annulering tot 15 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen deze termijn wordt 50% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.  Als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
 6. Het appartement bevindt zich in een rustig woongebouw. Huurders worden verwacht de eigendom en de rust van de buren te respecteren.  Luidruchtige feesten zijn niet toegelaten.
 7. Indien de huurder toch hinder veroorzaakt tijdens zijn verblijf of zich niet conform de regels van de algemene voorwaarden gedraagt, heeft de eigenaar het recht het contract unilateraal te beëindigen. In deze gevallen is de huurder verplicht de totale som van het verblijf te betalen.
 8. Het minimum verblijf is 2 nachten.
 9. Roken in het appartement is strikt verboden. Sporadisch kan er eventueel gerookt worden op het terrasje buiten. Alle peuken dienen dan gedeponeerd te worden in de daarvoor bestemde asbak.
 10. Het meebrengen van huisdieren naar het appartement is bespreekbaar.
 11. Ahome is niet verantwoordelijk voor mogelijke lichamelijke of materiële schade door de huurder veroorzaakt tijdens zijn verblijf.
 12. Ieder juridisch geschil valt onder de bevoegdheid van de rechtbank van Antwerpen. Het Belgisch recht is van toepassing.

EXTRA KOSTEN

 • Er wordt €75 aangerekend bij verlies van sleutels.
 • Indien er sporen van roken worden aangetroffen, wordt een extra kost van €250 aangerekend.
 • Het appartement werd voor aankomst zorgvuldig schoongemaakt. Verwacht wordt dat de huurder het appartement netjes achter laat. Indien het niet in redelijke staat wordt opgeleverd, zullen extra schoonmaakkosten worden aangerekend.

IN en UIT CHECKEN

Het tijdstip van in en uitchecken wordt vooraf in overleg bepaald.  Natuurlijk moeten wij rekening houden met reeds eerder gemaakte afspraken met vorige en/of toekomstige huurders.

 ANNULERING

 • meer dan 15 dagen voor aankomst: terugstorting van 50% van de vooruitbetaling
 • minder dan 48 uur voor aankomst: geen terugstorting van de vooruitbetaling