NL EN FR
 

AHome ligt in het hartje van de oude stad, het bruisende stadscentrum van Antwerpen.

Alle toeristische bezienswaardigheden vind je letterlijk ‘om de hoek’!   

Ontdek de Grote Markt met het Renaissance stadhuis (UNESCO wereldcultuur erfgoed ), de Groenplaats met de gotische Onze Lieve Vrouw Kathedraal, het Rubenshuis, het Museum voor Schone Kunsten en het MUKHA, de Kloosterstraat met zijn brocante- & designwinkels, de Nationalestraat: dé fashion-straat met nationale en internationale mode-ontwerpers, het Mode Museum (MoMu), het Plantin & Moretus museum (UNESCO wereldcultuur erfgoed), het Museum Aan de Stroom (MAS), de Zoo, diverse sterrenrestaurants naast eenvoudige Belgische en etnische eethuizen, versmarkten, culinaire winkels, theaters, cafés, bars en een bruisend nachtleven!

Antwerpen is een multiculturele mini cosmos. Rond het Centraal Station vind je dan ook diverse wijken: Chinatown (met zijn restaurants en winkels), de Joodse wijk (diamond trade centre en winkels), de Afrikaanse en de Marokkaanse wijk … Een reis rond de wereld op loopafstand!

 

BEREIKBAARHEID

Zijn centrale ligging maakt dat Ahome uitstekend bereikbaar is met openbaar vervoer: trein, bus, tram, metro, taxi, stadsfietsen …

De aanwezigheid van diverse betaalparkings in de directe omgeving maakt het gebruik van de auto aantrekkelijk.

De metro om de hoek brengt je in 5’ naar het Centraal Station. Deze Spoowegkathedraal’ is het ideale vertrekpunt naar de hoofdstad Brussel: 42’, de historische stad Brugge 1u24’, de Belgische Kust 1u40’ en naar de voornaamste Europese steden, zoals: Amsterdam: 2u14 en Keulen 2u58' (Thalys), Parijs 2u18’ en Disneyland Parijs 2u16’ (TGV), Londen met tussenstop in Brussel 3u40' (Eurostar).